LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

Съживете робота си

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 въвлича и предизвиква учениците да прилагат уменията си по роботика и STEM в близка до реалния свят среда, подготвяйки ги за висше образование и кариера в технологичния свят. Учениците и преподавателите могат да се възползват от разширените функции и функционалността на EV3 заедно със STEM, роботика и Computer Integrated Manufacturing (CIM) уроци за изграждане на специфични умения за работа с фокус върху компютърни науки, инженеринг и професионалното обучение в средните училища.

Заложете на STEM обучение с едно от най-добрите училищни решения за роботика

Спестете време за планиране на STEM уроци като дадете на учениците вдъхновение, инструменти и познания сами да изследват компютърното програмиране.

Проектирайте, създавайте, програмирайте и тествайте роботи, които могат да изпълняват сложни задачи, да записват данни на живо, да реагират на промените в околната среда и много други възможности. LEGO MINDSTORMS ви помага да използвате технологиите, науката и компютърното програмиране за проектно базирано STEM обучение. Единственото ограничение е въображението на вашите ученици.

post_banne_ev3r

Всичко, от което се нуждаете, за да изградите увереност в учениците!

le_lme_children_2hy16_new

Приложения и софтуер

Използвайте безплатното приложение EV3 Programmer, за да съживите робота чрез таблет. Изберете програма, стартирайте я и вижте как роботът изпълнява зададеното действие. Изтеглете софтуера за програмиране на компютър за още повече функции за програмиране. Проекти, включени в софтуера:

  • EV3 Maker Activities
  • EV3 Design Engineering Projects
  • EV3 Space Challenge Activity Set (комплектът се продава отделно)
  • EV3 Science Activity Pack

apple-store-icon
google-play-icon

Урочни планове

Подробни урочни планове за технологии, инженерни науки, математика, създаване, програмиране и компютърни науки се предлагат в различни нива на сложност и продължителност от 30 до 120 минути. Урочните планове са на английски език.


Разгледайте урочните планове
le_lme_lifestyle_new

Всички допълнителни ресурси за MINDSTORMS® EV3 ще намерите ТУК

45544_storage_2hy18_07

Какво има в кутията?

Основният набор включва всичко необходимо, за да започнете да преподавате STEM и компютърни науки, използвайки вълнуващата концепция на LEGO® MINDSTORMS® Education EV3. Системата включва хъб контролер (EV3 Intelligent Brick), компактен програмируем компютър, който дава възможност за управление на електромоторите, събиране на данните и обработка на информацията от сензори, използвайки интуитивният софтуер за програмиране, който е включен в пакета. Комплектът се доставя в здрав контейнер за съхранение със тава за сортиране, три серво мотора, пет сензора (жироскоп, ултразвуков сензор, сензор за разпознаване на цвят и два сензора за допир), акумулаторна батерия, свързващи кабели и инструкции за използване.

Съвместимост със Scratch

Комбинирайки практическия опит с творческо програмиране, вие и вашите ученици лесно можете да свържете LEGO MINDSTORMS Education EV3 със софтуера Scratch 3.0 създаден от MIT.

scratch_logo

Програмиране с MicroPython

Новият език за програмиране на EV3 MicroPython е стандарт за изучаване в средните училище EV3, е оптимизирана версия на Python за микроконтролери и дава възможност на учениците да придобият умения, директно приложими за реално програмиране на Python.

Направете запитване