LEGO® Education BricQ Motion

Запознайте се с LEGO® Education BricQ Motion

Вълнуващо въведение в практическите STEAM решения, което позволява на учениците да видят физиката в действие.

Комплектитe BricQ Motion въвеждат учениците от начален и прогимназиален етап на образование в STEAM обучението, докато експериментират със сили, движение и взаимодействие в областта на спорта.

BricQ Motion осигурява лесни, практически учебни занятия, като учениците задвижват LEGO тухлички без нужда от технологии.


LEGO® Education BricQ Motion Essential

LEGO® Education BricQ Motion Essential ще даде на учениците от начален етап на образование разбиране за сили и движение, докато те планират и провеждат занятия. В раздела уроци “Тренирай, за да спечелиш” учениците от начален етап ще определят дали създадените решения работят за промяна на скоростта или посоката на обект чрез тласък или теглене. В раздела “Побеждавам с наука”, те ще изследват моделите на движение на един обект, като формират и развиват своята способност да предсказват бъдещи движения.


LEGO® Education BricQ Motion Prime

LEGO® Education BricQ Motion Prime ще предизвика учениците от прогимназиален етап да прилагат своите умения за научни изследвания, за да предоставят доказателства за промяната в движението на даден обект, базирано на неговата сила и маса. В раздела уроци “Науката на спорта”, те ще прилагат трите закона на Нютон, докато проектират, разработват и оптимизират решения, засягащи сблъсъка на два обекта. Докато минават през уроците на BricQ Motion Prime, те ще работят и върху своите комуникационни умения, докато презентират и анализират своите решения.


personal_set_BricQ_motion3

Персоналните комплекти
LEGO® Education BricQ Motion

Независимо от това къде се намират учениците, с персоналните комплекти LEGO® Education BricQ Motion, лесно продължавате обучението като в училищна среда и от разстояние. Персоналният комплект е мощно допълнение на комплектите LEGO® Education, които дават възможност на преподавателите да продължат да предлагат STEAM програми и да водят към силни резултати от обучението в хибридна среда.

Свържете се с нас