LEGO® Education SPIKE ™ Prime

Запознайте се с LEGO® Education SPIKE ™ Prime

LEGO® Education SPIKE ™ Prime е специално разработено решение за STEAM обучение на ученици в основна и средна образователна степен, което съчетава LEGO строителни елементи, програмируем мултипортов основен модул и Scratch базирана среда за програмиране, за да помогне на всеки обучаем да стане уверен ученик. Със Spike™ Prime учениците имат възможност да разгледат приложенията на Python, най-разпространеният език за програмиране, в реалния свят.

Изграждайте увереност в учениците със SPIKE ™ Prime

SPIKE ™ Prime е най-новият член на LEGO® Education за STEAM обучение. SPIKE ™ Prime дава платформа за изява за всички нива, от елементарни проекти до неограничени възможности за програмиране. Насърчава учениците да развиват умения на 21 век като критично мислене, анализ на данни и решаване на проблеми от реалния свят.

Съсредоточено около програмируем мултипортов хъб, това решение обединява LEGO® строителни елементи, Scratch програмиране и STEAM обучение, за да помогне на учениците от всички нива на образованието да изградят увереност и умения за критично мислене. Въз основа на придобития опит, повечето уроци, провеждани със SPIKE ™ Prime, могат да бъдат изпълнени в рамките на 45 минути, включвайки сглобяване и програмиране. SPIKE ™ Prime подпомага учениците независимо от тяхното ниво на подготовка за критично мислене, креативно мислене, сътрудничество и решаване на проблеми. Включете обучение на учителите, готови за използване ръководства и урочни планове, за да се превърне това решение в начин за изграждане на увереност в учениците и подпомагане на основните познания в STEAM дисциплините.

post_spike

Всичко, от което се нуждаете, за да изградите увереност в учениците!

le_spike-prime_lifestyle_1hy19_45678_16_n

Приложения и софтуер

Строителни елементи, програмируем хъб, интуитивно програмиране с интерфейс тип drag-and-drop (плъзгане и пускане) , учебни планове и приложения са всичко необходимо, за да започнете бързо и лесно да изграждате увереност - без значение на какво ниво са вашите ученици.

Системни изисквания
Изтеглете софтуер
apple-store-icon
google-play-icon

Урочни планове

Развийте умения за критично мислене чрез комплексни и индивидуални STEAM предизвикателства със SPIKE ™ Prime. Уроци са предназначени е за ученици от 6 до 8 клас и с продължителност 45-минути, те ускоряват STEAM обучението като провокират учениците да мислят критично и да решават сложни проблеми, независимо от тяхното ниво на обучение. Урочните планове са на английски език.

Разгледайте урочните планове
le_spike-prime_lifestyle_1hy19_45678_07

Всички допълнителни ресурси за SPIKE ™ Prime ще намерите ТУК

Какво има в кутията?

Всеки основен комплект се доставя в здрав, пластмасов контейнер за съхранение с включени тави за сортиране и съдържа:

  • 523 строителни елементи LEGО®
  • Нова рамка 3 × 3, чудесен елемент за разстояние и позволява лесна промяна в посоката на конструкцията;
  • Нов тип 2 × 4 елементи, които позволяват да се свързват елементите на Technic и LEGO System за по-забавни и креативни конструкции, използвайки цялата LEGO колекция;
  • Нова основна платка за осигуряване на отлична прототипираща повърхност, предлагана за първи път в Technic;
  • Нови рамки, за да изграждате по-големи модели за нула време;
  • Лесно монтиращи се нови колела с мотор за подобрена маневреност и прецизни завои;
  • Нови клипси в различни цветове, които да ви помогнат да държите проводниците на място.

Изградете увереност с Център за творческо обучение

Център за творческо обучение е вашият сигурен партньор в образованието. Екипът ни от експерти ще ви насочи към подходящи решения според вашите цели, а сертифицираните ни LEGO® трейнъри ще ви покажат как да прилагате най-ефективно LEGO® Education в учебните часове.


Свържете се с нас