Решения за средно и основно образование

Решения за средно и основно образование

Решенията за средно и основно осигуряват практически опит, стимулиращ комуникацията, креативността, сътрудничеството и уменията за критично мислене – така че учениците да успеят в часовете по STEM днес и да реализират пълния си потенциал като дигитални граждани и лидери утре.

Утвърдете увереност в последните етапи


Създай. Преправи. Подобри. Чрез вълнуващи STEAM учебни преживявания за ученици в основен и среден етап на образование, както и в следучилищни занимания, конкурси и състезания. Развивайки креативността, сътрудничеството, критичното мислене, решенията на LEGO® Education помагат на учителите да създадат среда, където учещите изграждат гъвкавост и увереност в ученето чрез силата на целенасочената игра.

Научете повече
LEGO_rebuild_img

Постройте отново света чрез целенасочена игра

Запознайте се с Хана - учеща се през целия живот. Хана никога не вижда нещо като непоправимо. Ако нещо се счупи, тя знае, че винаги може да го поправи и построи отново. Това е видът на самочувствие, постоянство и устойчивост, който се изгражда, когато учениците учат чрез игра.

С LEGO® Education насърчавате децата да мислят критично

Да решават сложни проблеми с лекота, докато се забавляват! Увереността в STEM / STEAM започва с комплектът LEGO® Education SPIKE™ Prime!

Вижте какво има в кутията на LEGO® Education SPIKE™ Prime

Конструирайте с LEGO® Education BricQ Motion Prime

BricQ Motion Prime лесно въвлича в "учене чрез правене" и показва общото между STEM/STEAM науките и спорта. Той е подходящ за ученици от прогимназиален етап и прави провеждането на хибридно обучение с LEGO® Education комплектите възможно.

Запознайте се с най-новото от LEGO® Education -
SPIKE ™ Essential и LEGO® Learning System

Разгледайте някои от моделите на SPIKE ™ Essential

Свържете се с нас